Кращі привітання з хрестинами

Гарні привітання з хрестинами українською мовою.

Вітаю з крестинами! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч біля малюка, оберігає його від зла і хвороб. Нехай у вашому домі буде благодать і радість. Нехай Господь захистить маленьке диво і подарує йому добру долю!

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-хранителі завжди стоятимуть на його шляху і оберігати від смутку, негараздів, розчарувань і сильних падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

У цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення, від щирого серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього поганого. Нехай буде міцним здоров’я, а світлої — душа. З крестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Від щирого серця вітаю з крестинами крихти. Нехай доля дитині подарує масу щасливих миттєвостей і яскравих подій, нехай в житті чада НЕ буде печалей і негараздів, нехай Господь береже дитину і оберігає від усього поганого, нехай у батьків і у хрещених завжди вистачає сил, часу і бажання зробити життя своєї дитини світлої, доброї і чудовою.

Вітаємо від щирого серця Вас і Вашого малюка з крестинами, нехай ангел невідступно супроводжує, оберігає і допомагає у всіх труднощах. Бажаємо малюкові міцного здоров’я і щасливої ​​долі, нехай Ваша сім’я буде люблячою, благополучної і гармонійною.

Вітаємо зі значною подією в житті малюка — крестинами, нехай ангел-хранитель завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Вітаємо з дуже важливим і значущим подією — крестинами! Бажаємо, щоб ангел хоронитель опікав, направляв і застерігав хрещене дитя. Нехай світлим і безтурботним буде шлях дитини. Міцного вам здоров’я, легких виховних буднів, терпіння, благополуччя і багато радості за кожен пройдений батьківський етап!

Вітаю з крестинами і хочу побажати вашому чуду міцного здоров’я і великого щастя в житті. Нехай з будь-якою труднощами і будь-якою бідою завжди дитині допоможуть впоратися батьки і хресні, нехай світлий ангел вашої дитини завжди оберігає його і зберігає від усього недоброго.

Вітаю чудову дитину з крестинами і від душі бажаю, щоб ангел ніколи не втомився оберігати тебе і вкривати від всіх негод. Нехай на твоєму шляху проливається світло доброти і радості, нехай батьківська любов і турбота хрещених тебе опікується і надихає на нові успіхи і перемоги.

Вітаємо Вашу чудову сім’ю і, звичайно ж, малюка з такою важливою подією як хрестини. Нехай ангел-хранитель з Божою поміччю зробить життя дитини щасливою, наділить його всілякими талантами, вбереже від напастей і бід, дарує йому любов і щастя.

Щиро вітаю дитинку, батьків і хрещених з крестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Вітаю з радісним і світлим днем, з крестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя було щасливим і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Від щирого серця хочу привітати з цим чудовим і важливою подією, з входженням в православну віру і храм, з крестинами! Бажаю, щоб Господь допомагав у важку хвилину, щоб ангел-хранитель оберігав завжди і всюди, щоб життя тяглася щасливою і довжиною дорогою, щоб було на шляху багато радісних перемог і добрих справ.

Дорогі батьки! Вітаємо вас з одним з найперших значущих подій в житті цього чарівного створення — крестинами. Бажаємо, щоб ангел-хранитель, який з сьогоднішнього дня буде опікати прекрасне чадо, був милостивий і ласкавий, щоб він охороняв і застерігав від всіх бід і нещасть, щоб згущуються по життю хмаринки розганяв і завжди був поруч!

З крестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Нехай живе найщасливішим на світі, нехай ангели слідують за ним всюди, завжди охороняючи його від скорботи і нещасть. Бажаємо, щоб світ завжди був добрий до малюка і до тих, хто його оточує.

Вітаю з хрещенням вашого чудесного дитини. Нехай батьки і хресні в будь-яку хвилину допоможуть і підтримають своє дитя, нехай життєвий шлях православної крихти буде світлий і легкий, нехай ваше чадо росте в щастя, любові і радості. Всіх добрих благ вашій родині, здоров’я дитинці і батькам, достатку і миру.

Вітаємо з крестинами! Нехай малюка ангел охоронець завжди оберігає і по життю веде найяснішої дорогою. Щоб в його житті були тільки щасливі моменти і вдалі дні.

Від душі вітаю крихту з крестинами. Бажаю маленькому ангелика щасливої ​​долі, доброго шляху, міцного здоров’я і всього самого світлого в житті. Бажаю, щоб улюблені батьки і дорогі хресні завжди були поруч і розділяли з тобою твої переживання, хвилювання, перемоги, радості, удачі і досягнення!

Вітаю вас і ваше крихітне диво з крестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хранителя за спиною, який буде оберігати його протягом усього його життєвого доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Вітаємо з крестинами вашого милого дитини. Бажаємо йому рости здоровеньким і щасливим. Нехай батьки будуть радіти кожному його кроці в житті. Хай береже його Господь. Любові і турботи вашому дитинці на довгі роки.

З крестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашому дитинку майже здоровим і щасливим, і радувати вас якомога більше.

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Вітаю з крестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від бід і всіх негараздів, нехай ангел осяває серце крихти надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Вітаю крихту з крестинами і від щирого серця хочу побажати, щоб стежка, по якій буде малюк крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб в житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хрещених завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

В цей прекрасний день, наповнений торжеством таїнства хрещення дитини, вітаю всіх зі святом! Бажаю чистий і світлий шлях для того, хто пізнає цей світ дитя. Сім’ю, наповнену любов’ю, ніжністю і турботою. Радості та достатку в будинок і благословення Господа на все життя!

Вітаємо щасливих батьків і малюка з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата — других батьків! Нехай береже його бог від усіх негараздів, горя і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Сьогодні важливе сімейне подія — хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків — збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Вітаю. Для вашого чада відкрився шлях до віри, і нехай тепер Господь його завжди оберігає. Бажаю батькам і хрещеним міцних сил, бажаю робити для улюбленої дитини життя справжньою казкою, в якій ваше чудо буде щасливим. Нехай ангел всюди слідує за малюком і дарує світло добра.

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Сьогодні новохрещену знайшов свого ангела-хранителя, заступника. Нехай той веде його по життєвому шляху, оберігає і захищає. Хрещеним — мудрості, сил і спокою для того, щоб направляти на шлях істинний свого хрещеника. Вітаємо від щирого серця з такою важливою подією. І нехай береже вас Бог!

Вітаю від щирого серця з крестинами і побажати щиро хочу міцної віри і доброї удачі, світлого шляху і великих надій, благодати життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Від щирого серця вітаю з крестинами. Побажати хочу міцної віри і світлої надії, божої благодаті і радості душі, щирого щастя і чистої любові, хороших людей на життєвому шляху і вірною удачі.

Від щирого серця вітаю з крестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною рікою під благословінням Бога, нехай в хвилини труднощів доля дарує чудо, нехай завжди відкритою і доброю буде душа дитини.

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

Вітаю з крестинами. Нехай ангел твій шлях очистить від бід і тривог, нехай хресні батьки променями світла і радості осяє твою дорогу, нехай легкої і щасливої ​​буде твоя доля, красивою і веселою — життя, відкритої і доброї — душа.

Вітаємо з великим і значущою подією у вашому житті! Нехай заступництво ангела-хранителя буде милостивим, своєчасним і надійним. Нехай святий, чиє ім’я носить тепер новохрещений, оберігає від негараздів, допомагає в труднощах, вказує вірний шлях і призводить до вірних рішень. З крестинами!

Вітаю з крестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-хранитель був завжди з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Вітаю з крестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер в твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не звертати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Нехай доля твоя буде живою рікою, що мчить за течією любові і радості.

Милий наш янголятко, сама славна і улюблена наша дівчинка! У цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе по життю. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай в твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

У цей славний і радісний день в твоє серце увійшла православна віра, вітаю з крестинами. Шлях доля буде доброю і світлою, нехай життя обдарує щастям і любов’ю, хай ангел завжди оберігає і зберігає тебе.

Вітаю з крестинами. Нехай в цей день твоя душа стане чистою і світлою, нехай в серці живе щира любов і незгасна віра, нехай твій життєвий шлях буде добрим і щасливим, нехай доля дарує велику мрію і непереможну силу.

Сьогодні ваш малюк отримав друге ім’я, яке захистить його від життєвих негараздів, тепер у нього з’явився ангел — хранитель і хресні. Вони допомагатимуть хрещеника вибрати правильну дорогу і гідно йти по ній все своє життя, маючи внутрішній стрижень! Бажаємо хрещеника рости справедливим, ніколи не падати духом і любити людей!

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Сьогодні у тебе з’явилася друга мама, а у мене хрещена донька! Бажаю тобі моя дорога, нехай буде відкрито багато доріг на твоєму шляху і сонце ласкаво світить, нехай життя добру тебе навчить, нехай тобі в житті трапляються хороші, добрі люди, нехай Ангел охороняє тебе від негараздів, нехай життя твоє буде щасливою!

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.